MedTech Award - Nytt pris hyllar vården

MedTech Award som arrangeras av branschtidningen MedTech Magazine är en mötesplatsen som under året samlar beslutfattare i vården, företrädare för myndigheter och industrin samt för patienter och alla människor som vill göra skillnad i vården.

Årets kategorier i MedTech Award är Hälsoekonomi, Innovation, Patientmakt och CSR. I varje kategori presenteras nominerade som på något sätt lyckats göra vården bättre, eller väsentligen förbättrat möjligheterna att ge bättre vård. De namnkunniga jurygrupperna kommer att dela positiva erfarenheter och tillsammans formulera vad som gör projekt och insatser lyckade.

MedTech Award lyfter fram och uppmärksammar de goda exemplen i vården. Under middagen den 11 november presenteras vinnarna i samtliga kategorier – vinnare som ska inspirera till en bättre vård för alla!

medtech award logga

11 november 2015

Restaurang Borggården i Armémuseum på Artillerigatan 13

18.00 Fördrink och mingel

19.00 Middag, prisutdelning, inspiration & underhållning

Klädsel: Festligt casual

MedTech Magazine - bevakar den medicintekniska sektorn

MedTech Magazine är ett forum för Dig som jobbar med medicinteknik i Sverige. Vi är en oberoende tidning som bevakar och skriver om det som engagerar och intresserar ledande beslutsfattare och företagare inom den medicintekniska sektorn. Hela denna sektor omsätter över 15 miljarder SEK varje år och sysselsätter cirka 15 000 personer. MedTech Magazine utkommer med 4 nummer per år. Upplagan är 6 000 ex och distribueras fritt till ledande befattningshavare inom den medicintekniska sektorn i Sverige.

hannabrodda
Skärmavbild 2015-09-24 kl. 11.36.13

                 Hanna Brodda
Chefredaktör MedTech Magazine
hanna.brodda@mentoronline.se